Knipsel

Reanimatiecursus

*ENGLISH BELOW

Woensdag 20 maart organiseert S.V. Tabula Rasa een tweede reanimatiecursus. Tijdens deze reanimatiecursus leer je hoe je iemand moet reanimeren en de AED moet bedienen. De cursus is toegankelijk voor iedereen.

De cursus is van 13:00 tot 17:00 uur op het Saxion, in lokaal E2.86. Er kunnen maximaal 8 personen deelnemen, VOL = VOL. Dus wil jij weten hoe jij moet handelen bij een hartstilstand?! Schrijf je dan in!

Kosten:
Leden: €27,85
Niet leden: €30,35

Is de groep vol, dan is er korting op het bedrag en worden de kosten:
Leden: €25,35
Niet leden: €27,85

Inschrijving opent woensdag, 27 februari, om 12:00 uur op de website!

Vergeet niet je gegevens achter te laten via de volgende link.
————————–————————–————————————————————-

Wednesday, 20th of March, S.V. Tabula Rasa is organizing a second CPR course. During this course you’ll learn how to resuscitate someone and operate the AED. The course is available for everyone.

The course is from 13:00 till 17:00 hour at Saxion, in classroom E2.86. There’s a maximum of 8 people, FULL = FULL. So do you want to know how to act in case of a cardiac arrest?! Then sign up!

Costs:
Members: €27,85
Non-members: €30,35

If the group is full, there is a discount and the costs will be:
Members: €25,35,-
Non-members: €27,85,-

Registration opens Wednesday, 27th of February, at 12PM through our website!
Don’t forget to write down your data via this link.

Comments are closed.