Knipsel

DE TOEKOMST VAN FYSIOTHERAPIE

Het KNGF organiseert op 14 juni de tweede Fysio-Xperience: een innovatief fysiotherapeutisch festival. PhysioFuture, een groep studenten vanuit 4 verschillende fysiotherapeutische studieverenigingen in Nederland, mag een gedeelte hiervan invullen.

Dus wat is er te doen?
Nadat we gezamenlijk naar Eindhoven gaan, beginnen we om 12:00 uur met een lunch op het terrein van Fysio-Xperience. Daarna zal PhysioFuture drie sprekers de kans geven hun kijk op de toekomst van fysiotherapie toe te lichten. Hierna zullen deze sprekers met elkaar in discussie gaan. Als dit programma afgelopen is, is er nog tijd om op het terrein van de Fysio-Xperience rond te lopen. De Fysio-Xperience wordt afgesloten met een borrel, waarna we rond 18:00 uur weer gezamenlijk naar huis gaan.
Voor degenen die al afgestudeerd zijn: je kan hier 5 accreditatiepunten voor krijgen.

Prijzen:
€25,- voor iedereen die zowel lid is van de vereniging én lid van het KNGF.
€35,- voor iedereen die lid is van de vereniging, maar niet van het KNGF.
Voor iedereen die én geen lid van de vereniging is én geen KNGF-lid: kijk op de site van Fysio-Xperience voor de algemene prijzen en aanmelding (www.fysio-xperience.nl) of meld je aan als lid van het KNGF (www.kngf.nl/student-lidmaatschap).

Lijkt het jou leuk om met een grote groep studenten naar dit interessante en leuke festival te gaan? Geef je dan nu gauw op! Kijk in de discussie voor het aanmeldformulier!

Nadat je dit hebt gedaan zal je een email ontvangen van de organisatie van de Fysio-Xperience waarmee jij jouw ticket kan kopen. Denk er wel aan: als je jezelf al hebt aangemeld, maar uiteindelijk geen ticket koopt, zullen er kosten aan verbonden zitten.

Comments are closed.