Bodyworlds met S.V. Tabula Rasa

Op maandag 9 december gaat Tabula naar Bodyworlds in Amsterdam! Wil jij graag mee, schrijf je dan hieronder in.
De kosten bedragen €14,- voor leden en €16,50 voor niet-leden. De kosten zijn inclusief busvervoer.

Let op er zijn beperkt aantal plekken beschikbaar dus VOL = VOL! Schrijf je in via: https://forms.gle/aEg8QHQ1W2hn8C536
Je zult later een bevestiging van inschrijving ontvangen.

Er gelden de volgende algemene voorwaarden bij de inschrijving voor een activiteit van s.v. Tabula Rasa:

– De persoon dient direct bij inschrijving te betalen via de website. Geen betaling is geen officiële inschrijving.
– Wanneer blijkt dat een persoon niet deel kan nemen aan een activiteit moet er minimaal 5 werkdagen voor de activiteit een uitschrijving door te zijn gegeven. Bij afmeldingen na de verstreken tijdsaanduiding neemt de ingeschreven persoon de kosten voor eigen rekening of regelt vervanging.

————————————

On Monday, December 9, Tabula is going to Bodyworlds in Amsterdam! If you would like to join us, register below.
The costs are € 14 for members and € 16.50 for non-members. The costs include bus transport.

Please note there are limited places available so FULL = FULL! Sign up via: https://forms.gle/aEg8QHQ1W2hn8C536
You will receive a confirmation of registration later.

The following terms and conditions apply when registering for an activity of s.v. Tabula Rasa:

– The person must pay directly via the website upon registration. No payment is not an official registration.
– If it appears that a person cannot participate in an activity, a deregistration must have been given at least 5 working days before the activity. In the event of cancellations after the time has elapsed, the registered person will bear the costs or arrange for replacement.

Reanimatiecursus

Op 18 november vanaf 17:30 uur organiseert Tabula Rasa weer een Reanimatiecursus. Studenten uit elk leerjaar kunnen zich aanmelden vanaf a.s. woensdag om 12:00 uur via onze website: www.svtabularasa.nl

De kosten van de reanimatiecursus bedragen €27,50 per persoon. Er is plek voor 8 personen, waar leden voorrang hebben op niet-leden. Mocht de cursus vol komen, dan ontvang je nog eens korting op de cursus!

Aanmelden kan dus vanaf woensdag 6 november via www.svtabularasa.nl. Wees er snel bij, want VOL=VOL.

Verdere informatie over de exacte tijd van de cursus volgt nog!

Knipsel

S.V. Tabula Rasa bestaat 50 jaar!

Tabula Rasa bestaat in oktober 2019 50 jaar! Dit gaan we groots vieren tijdens het 10e lustrum.

❗️Noteer de volgende data vast in je agenda: 1 oktober 2019 openingsfeest en 27 maart 2020 het knallende eindfeest in de Jaargetijden❗️

De voorbereidingen zijn al in volle gang. Volg onze Facebookpagina en deze website om op de hoogte te blijven van alle updates rondom het lustrum en deel het met je (oud-)klasgenoten! Onder het volgende kopje vind je alles over het lustrum.

1 oktober zullen wij aftrappen met een geweldige openingsmarkt in Saxion! Tussen 14:00 en 16:00 uur staan er meerdere interessante kraampjes van o.a. het KNGF en het lectoraat. Diezelfde avond zal er in onze sociëteit een groot lustrumfeest georganiseerd worden zoals Tabula Rasa dat al 50 jaar goed kan.

We beginnen op 1 oktober vanaf 14:00 uur met de openingsmarkt in de centrale hal van Saxion. Volg alle ontwikkelingen van het lustrum onder ”lustrumjaar” of via onze Social media kanalen!