Tabula Rasa is dé studentenvereniging voor studenten Fysiotherapie & Podotherapie aan het Saxion te Enschede. De vereniging is opgericht op 1 oktober 1969 door onder andere Bert Simens (Oud-Docent opleiding fysiotherapie). Tabula Rasa betekent ‘onbeschreven blad’. Het studentenleven is een nieuwe periode in je leven, die je begint als onbeschreven blad. Tabula Rasa geeft jou als student de kans om dit nieuwe leven een extra dimensie te geven. Binnen Tabula Rasa kun je veel nieuwe ervaringen opdoen. Er worden allerlei (studiegerelateerde) activiteiten georganiseerd voor en misschien wel dóór jou!

Altijd al één van die leuke feestjes willen organiseren of biertjes in de soos willen tappen? Dan ben je van harte welkom in één van onze commissies! Klik hier voor meer informatie over onze commissies.

Klier hier voor meer informatie over onze sociëteit en het huren hiervan!
Wil je op de hoogte blijven van alles rondom Tabula Rasa? Like ons dan op Facebook!
Ben je nog geen lid, maar wil je dat wel heel graag worden? Klik dan hier en laat hier je gegevens achter.