Er gelden de volgende algemene voorwaarden bij de inschrijving voor een activiteit van s.v. Tabula Rasa.

• De persoon dient direct bij inschrijving te betalen.
  • Wanneer blijkt dat een persoon niet deel kan nemen aan een activiteit moet er minimaal 5 werkdagen voor de activiteit een uitschrijving door te zijn gegeven. Bij afmeldingen na de verstreken tijdsaanduiding neemt de ingeschreven persoon de kosten voor eigen rekening of regelt vervanging.

Op genoemde voorwaarde gelden enkele uitzonderingen die het hoofdbestuur van s.v. Tabula Rasa zullen beoordelen.

Na de bekendmakingsborrel op 15-01-2019 is het mogelijk om je in te schrijven voor de studiereis van s.v. Tabula Rasa. De studiereis vindt plaats van 29 april t/m 04 mei 2019. Leden hebben voorrang op niet-leden, zijn er meer aanmeldingen dan gaan we met een wachtlijst werken. Wie bovenaan de wachtlijst staat krijgt als eerste bericht!

Schrijf je via de volgende link in voor de onze spetterende studiereis naar Berlijn! Let op: Er geldt een aanbetaling van €50,- die je direct dient over te maken.