Introductie

Het introductiekamp

Dit jaar zal het introductiekamp van s.v. Tabula Rasa plaatsvinden van Zaterdag 20 augustus tot en met 22 augustus en is alleen bedoelt voor de studenten van de opleiding Fysiotherapie en Podotherapie. Het introductiekamp is al jarenlang een traditie en belooft dit jaar ook weer een groot feest te worden. Tijdens dit weekend zul je je zeker niet vervelen, want er ligt een gevarieerd programma op je te wachten met leuke activiteiten. Wat we allemaal gaan doen houden we nog even geheim, maar dat het leuk wordt kunnen we je wel alvast vertellen! Dit kamp is niet bedoelt als ontgroening. Het zal een leuk en gezellig weekend worden waar je je medestudenten en docenten beter leert kennen.

Lijkt het je na het lezen van deze informatie leuk om mee te gaan tijdens de introductie. Geef je dan snel op!

De instituutsdag en de HOI week

Op dinsdag 23 augustus zal er een instituutsdag plaatsvinden op Saxion. Op deze dag maak je kennis met de hogeschool en de opleiding. Natuurlijk leer je ook de docenten en je medestudenten kennen deze dag.

De HOI is de introductieweek voor alle eerstejaars van Saxion. Een week vol met verschillende activiteiten waar je de grondslag voor jouw studentenleven in Enschede legt. Dit jaar vindt de HOI plaats van 23 t/m 26 augustus. In deze unieke week maak je kennis met je studiegenoten, Saxion en je ziet voor het eerst de stad Enschede vanuit studentenperspectief. Je geniet van het bruisende uitgaansleven vol met studentenactiviteiten. Een betere en gezelligere manier om je studie te beginnen is er niet! Voor de mensen die deelnemen aan het kamp en de HOI week is er op maandagavond een gezellige activiteit georganiseerd.