*ENGLISH VERSION BELOW*

19 december is het zover, ons beroemde en veel besproken kerstgala zal dan plaatsvinden.
Het thema van dit jaar is: LAST CHRISTMAS @ DE JAARGETIJDEN!

Het zal de laatste keer zijn dat wij ons jaarlijkse gala in De Jaargetijden zullen organiseren.
Trek dus je mooiste jurk of pak uit de kast en zorg ervoor dat jij klaar bent om er een onvergetelijke avond van te maken!

De kaartverkoop start 25 november!
Entreekaarten zijn voor de leden te koop van 25-11-2019 t/m 29-11-2019 tussen 10.00 uur en 14.00 uur.

Voor niet-leden (en leden) zijn entreekaarten te koop van 02-12-2019 t/m 06-12-2019 tussen 10.00 uur en 14.00 uur.

In de eerste week kunnen leden één extra kaartje kopen voor hun introducé. In de twee daaropvolgende weken kunnen niet-leden/introducés zelfstandig een kaartje kopen.
De kaartverkoop vindt plaats in het hok, je moet het geld ter plekke overmaken en wij nemen GEEN contanten aan.

Kosten voor leden: €29 euro
Kosten voor niet-leden: €34 euro

* inclusief garderobe en onbeperkt drankjes.
Let op: er zal streng gecontroleerd worden op alcohol, er wordt dus geen alcohol geschonken aan iedereen onder de 18.

Het gala is van 21:00 tot 01:00 maar daarna is er nog een afterparty in de Soos! Van 01:00 uur tot 04:00 uur.
Het is belangrijk om het bandje van het gala om te houden voor toegang tot de Soos.

____________________________

December 19th our famous and fantastic Christmas gala will take place! And ofcourse there is a theme: LAST CHRISTMAS @ DE JAARGETIJDEN!

Our annual Christmas gala will be held for the final time in The Jaargetijden. So, make sure you look at your best to be ready to have an unforgettable party!

Ticket sales start November 25th! The first week of sales, only members can buy tickets. You can buy a ticket for yourself and one guest. In the second and third week (starting December 2th), non-members can also get tickets.

Member tickets: € 29 euro
Non-members tickets: € 34 euro

*these tickets include non-alcholic and alcholic drinks.

The ticket sale takes place in the tabula office, you have to be able to transfer the money on the spot, no cash. The Ticket sales are from 10am till 2pm in the office from Tabula.

Warning: there will be close watch on drinking below the age of 18. This is not allowed and will not be tolerated.

The gala starts at 9pm and wil end at 1am, but after that there will be a nice afterparty in the Soos in the city centre!