Kerstgala

ENGLISH VERSION BELOW

20 december is het zover, ons beroemde en veel besproken kerstgala zal dan plaatsvinden.
Het thema van dit jaar zal zijn: A WORLDWIDE CHRISTMAS!
Trek je mooiste jurk of pak dus uit de kast en laat je beïnvloeden door je favoriete landen.

De kaartverkoop start 26 november!
Entreekaarten zijn voor de leden te koop van 26-11-2018 t/m 30-11-2018 tussen 10.00 uur en 14.00 uur in het kantoor van Tabula.

Voor niet-leden (en leden) zijn entreekaarten te koop van 03-12-2018 t/m 07-12-2018 en 10-12-2018 t/m 14-12-2018 tussen 10.00 uur en 14.00 uur.

In de eerste week kunnen leden één kaartje kopen voor hun introducé. In de twee daaropvolgende weken kunnen niet-leden/introducés zelfstandig een kaartje kopen.
De kaartverkoop vindt plaats in het hok, je moet het geld ter plekke overmaken en wij nemen GEEN contanten aan.

Kosten voor leden: €27,50 euro
Kosten voor niet-leden: €32 euro

* inclusief garderobe en drankjes.
Let op: er zal streng gecontroleerd worden op alcohol, er wordt dus geen alcohol geschonken aan iedereen onder de 18.

Na het gala is er een afterparty in de Soos! Van 01:00 uur tot 04:00 uur.
Het is belangrijk om het bandje van het gala om te houden voor toegang tot de Soos.

____________________________

December 20th our famous and fantastic Christmas gala will take place! And of course there is a theme: A WORLDWIDE CHRISTMAS!

Ticket sales start November 26th! The first week of sales, only members can buy tickets. You can buy a ticket for yourself and one guest. In the second and third week (starting December 3th), non-members can also get tickets.

Member tickets: € 27.50,
Non-members tickets: € 32, these tickets include non-alcholic and alcholic drinks.

The ticket sale takes place in the tabula office, you have to be able to transfer the money on the spot, no cash. The exact times of ticket sales wil be announced soon

Warning: there will be close watch on drinking below the age of 18. This is not allowed and will not be tolerated.