Inschrijfformulier lidmaatschap s.v. Tabula Rasa

Algemene voorwaarden:
– Het bedrag van €15,- zal aan het begin van elk nieuw verenigingsjaar van uw rekening worden afgeschreven.
– U kunt tenminste 1 maand voor het begin van het nieuwe collegejaar uw lidmaatschap schriftelijk opzeggen.
– U bent voor minimaal één jaar lid.
– Na afloop van de studie verandert uw lidmaatschap automatisch in oud-lidmaatschap.(Donateur).

Door lid te worden ga je akkoord met onze Privacy policy

Lidmaatschap VvAA
Met dit gratis lidmaatschap (tot een jaar na afstuderen) ben je samen met 20.000 andere (para)medisch studenten lid van het grootste zorgnetwerk van Nederland. Hierdoor heb je gratis recht op carrièreadvies, CV-check en veel andere voordelen. Kijk voor meer info op vvaa.nl/student
Door hieronder 'ja' aan te vinken, word je lid van VvAA!

JaNee
Als VvAA-lid ga je ermee akkoord dat Tabula Rasa je contactgegevens verstrekt aan de vereniging VvAA voor het lidmaatschap en aan VvAA Groep B.V., zodat je maximaal eens per week per mail op de hoogte gehouden zal worden van informatie, nieuws, voordelen en relevante VvAA producten of diensten. Kijk voor de toegepaste algemene voorwaarden op vvaa.nl/vereniging-vvaa en voor het toegepaste privacybeleid op vvaa.nl/privacybeleid.