S.V. Tabula Rasa bestaat 50 jaar!

Tabula Rasa bestaat in oktober 2019 50 jaar! Dit gaan we groots vieren tijdens het 10e lustrum.

Op 1 oktober zullen wij aftrappen met een openingsmarkt en een openingsfeest. Beide activiteiten zijn een leuke manier om eens terug te duiken in de afgelopen 50 jaar van Tabula Rasa. Tijdens de openingsmarkt zullen er verschillende kraampjes aanwezig zijn om al onze leden en oud-leden . Diezelfde avond zal er een openingsfeest georganiseerd worden door de lustrumcommissie. Deze avond zal in stijl worden afgetrapt door onze huidige leraren.

[12-09-2019] Zet in ieder geval de volgende data alvast in je agenda:

[03-10-2019] Na een geweldig openingsfeest kijken wij alvast vooruit op de volgende vette activiteiten die op de planning staan:

Op donderdag 17 oktober gaan we gezellig naar Stanislaus voor de Speciaal bier proeverij. Kosten zijn slechts €10,- per persoon en je kan je nog aanmelden via onze website.

Volgende maand organiseren wij uiteraard ook de traditionele ouwelullenborrel. Kom met z’n allen op 15 november samen met jouw oud-studiegenoten bijpraten over het afgelopen jaar. Wij zien jullie daar!

Blijf op de hoogte van verdere activiteiten door onze website en onze social media kanalen te volgen!