PR commissie

De PR commissie is verantwoordelijk voor alle social media van de vereniging en de promotie van evenementen. Taken van deze commissie zijn onder andere: het maken van posters en het promoten op social media voor evenementen, het designen en verkopen van Tabula kleding, de vereniging bekender maken onder studenten uit de regio.

Als je een keer mee wilt vergaderen of meer wil weten over de verantwoorderlijkheden van de PR commissie, stuur een mailtje naar secretaris@svtabularasa.nl of kom eens langs bij het hok!

Leden 2017-2018

Bovenste rij li-re: Charlotte Buijs, Lynn groote Schaarsberg, Calice Buma, Sanne Hendrickx, Lieke dam Wichers, Aniek Poppe

Onderste rij li-re: Gideon van Iterson, Valerie uit het Broek, Marijn Hams (voorzitter)