Leden 2018-2019

Bovenste rij li-re: Valerie uit het Broek, Daniele Malestein, Nanouk Broekstra, Aniek Poppe, Sabine  Hulshof, Janine Krans, Lynn groote Schaarsberg

Onderste rij li-re: Marijn Hams, Job Huis In’t Veld, Thijmen van Weelden (voorzitter)

Wat wij doen:

De PR commissie is verantwoordelijk voor alle social media van de vereniging en de promotie van evenementen. Taken van deze commissie zijn onder andere: het maken van posters en het promoten op social media voor evenementen, het designen en verkopen van Tabula kleding, de vereniging bekender maken onder studenten uit de regio.

Als je een keer mee wilt vergaderen of meer wil weten over de verantwoordelijkheden van de PR commissie, stuur een mailtje naar secretaris@svtabularasa.nl of kom eens langs bij het hok!