Activiteiten Commissie

Leden 2020 – 2021

Bovenste rij li-re:

Onderste rij li-re:

Activiteiten die wij organiseren:
Studiegerelateerde activiteiten:

Snijzaal

Vanaf het tweede studiejaar is het mogelijk om mee te gaan naar de snijzaal van Amsterdam. In de snijzaal zullen preparaten liggen waardoor je alles van het menselijk lichaam echt kunt zien waardoor je instaat bent om een beeld te krijgen bij je anatomische kennis.

Reanimatiecursus

Voor een toekomstige fysio- of podotherapeut is het handig om een reanimatiecursus te hebben gehad. Mocht er wat voorvallen in je praktijk dan weet jij hoe je met een AED om moet gaan. Aan het einde krijg je een certificaat en een pasje als bewijs dat je bevoegd bent om te reanimeren.

Tapecursus

Tapen wordt steeds meer gedaan en het is daarom zeker van meerwaarde als je als werkzoekende fysiotherapeut al weet hoe je moet tapen. In deze cursus leer je alles over medical taping en na afloop krijg je accreditatiepunten. Deze worden bevroren totdat je een eigen KNGF nummer hebt.

Niet-studiegerelateerde activiteiten:

TAG

Tag staat voor Tabula’s Assassination Game. Twee weken lang barst de strijd los op Saxion en omgeving. Iedere deelnemer heeft een target (studiegenoot) die hij moet neerschieten. Is dat gelukt dan krijg je zijn target. Dit gaat zo door totdat we uiteindelijk één winnaar over hebben.

Masseren op de Zwarte Cross

De afgelopen twee jaar stond Tabula op de Zwarte Cross om daar festivalgangers te masseren. 5 dagen lang een paar uur per dag je massageskills oefenen en daarnaast vele drankjes in de crewbar en dansjes op het festivalterrein.

Pre-Mallorca party

Een Soos-avond met een zomers tintje! Emmers met sterke drank, biertorens en de meest exotische outfits.

Sinterklaas

Sinterklaas slaat Tabula Rasa natuurlijk ook niet over. Binnen de commissies worden er gedichten geschreven en voorgelezen door sinterklaas.

Tabula’s kerstgala

Elke jaar, de laatste donderdag voor kerstmis organiseert Tabula Rasa een geweldig kerstgala. Een schitterende zaal wordt afgehuurd, een goede live band wordt gehuurd en iedereen komt in galakleding. Om een beetje een indruk te krijgen van het feest kun je de foto’s bekijken.

Bottrop

Ga je niet op skivakantie maar wil je toch graag een dagje lekker skiën? Tabula Rasa organiseert elk jaar samen met andere studieverenigingen van Saxion een uitje naar Bottrop. Inclusief materiaalhuur, onbeperkt eten en drinken en drie alcoholische drankjes.