Algemene voorwaarden

Bij alle activiteiten die georganiseerd worden door s.v. Tabula Rasa gelden voorwaarden voor deelname. In het aanmeldingsformulier van de activiteit worden de voorwaarden opnieuw genoemd. De student dient bij inschrijving akkoord te gaan met de volgende voorwaarden:

– De ingeschreven persoon dient direct bij inschrijving te betalen. In de meeste gevallen gebeurt dit direct via onze website.
– Wanneer blijkt dat een persoon niet deel kan nemen aan een activiteit moet er minimaal 7 dagen voor de activiteit een uitschrijving door te zijn gegeven. Bij afmeldingen na de verstreken tijdsaanduiding neemt de ingeschreven persoon de kosten voor eigen rekening of regelt hij/zij vervanging. Bij bijzondere omstandigheden zal het bestuur de situatie beoordelen en zal dit verder in overleg met de desbetreffende persoon worden geregeld. – Onze jaarlijkse studiereis is hierop een uitzondering. Deze word betaald in drie aanbetalingen. Na de tweede aanbetaling is het niet meer mogelijk geld terug te krijgen en is vervanging zoeken eigen verantwoordelijkheid.