Commissies

Tabula Rasa bestaat uit verschillende commissies, die gezamenlijk proberen jou studententijd zo gezellig mogelijk te maken.

Activiteiten commissie

De activiteiten commissie organiseert de activiteiten die binnen s.v. Tabula Rasa plaatsvinden. Dit kunnen studie-gerelateerde activiteiten zijn, zoals een tapecursus of een dagje naar de snijzaal, maar dit kunnen ook gezellige activiteiten zijn zoals ons geweldige kerstgala, skiën in Bottrop, een Pre-Mallorca party of een weekend masseren op de ZWARTE CROSS!
De activiteitencommissie vergadert iedere dinsdagavond. Ben jij creatief en vind je het leuk om activiteiten te organiseren? Mail naar activiteiten@svtabularasa.nl of spreek iemand uit de AC aan en kom een keer mee vergaderen!

Meer informatie over de Activiteitencommissie vind je hieronder:

Activiteiten Commissie

PR-Commissie

De PR-commissie is de jongste commissie binnen Tabula. De leden van de PR zorgen voor de bekendheid van activiteiten en feesten onder leden. Ze maken posters voor evenementen, zorgen ervoor dat de Facebookpagina up-to-date is en beheren de Instagrampagina en ons Snapchataccount.
Daarnaast houden ze zich bezig met het maken van aftermovies en ledenwerving.
Ben jij enthousiast, creatief, en vind je het leuk om dingen te promoten? Kom dan een keertje meevergaderen.
Stuur een mailtje naar pr@svtabularasa.nl.

Meer informatie over de PR-commissie vind je hieronder:

PR commissie

Sociëteitsbestuur

Tabula Rasa beschikt over een eigen sociëteit. Deze sociëteit is gevestigd aan de Stadsgravenstraat en wordt bestuurd door het sociëteit Bestuur(SB). Het sociëteit Bestuur organiseert de wekelijkse borrel en de feesten die plaatsvinden in de sociëteit. Daarnaast regelt de SB alles wat hier bij komt kijken. Het Sociëteit Bestuur is altijd opzoek naar Tappers die willen tappen tijdens een borrelavond en/of tijdens een feest. Als je je opgeeft als Tapper moet je ongeveer 1 a 2 keer per jaar tappen en tijdens een feest draai je een shift van een uurtje. Lijkt het je leuk om tapper te zijn? Geef je dan op door een e-mail te sturen naar soos@svtabularasa.nl.

Meer informatie over de SB-commissie vind je hieronder:

Sociëteitsbestuur