Introductie

Het introductiekamp

S.V. Tabula Rasa gaat dit jaar weer op introductiekamp!

Het zal plaatsvinden van zaterdag 24 augustus tot en met maandag 26 augustus. Het kamp is alleen voor de studenten van de opleiding Fysiotherapie en Podotherapie. Het introductiekamp is al jarenlang een traditie en belooft dit jaar ook weer een groot feest te worden.
Tijdens het weekend is er een gevarieerd programma met leuke activiteiten die je samen met je groepje doet. Wat we allemaal gaan doen blijft nog even geheim maar dat het een fantastische start wordt van je studententijd kunnen we beloven!
Dit kamp is niet bedoelt als ontgroening. Het zal een leuk en gezellig weekend worden waar je je medestudente en docenten beter leert kennen.
Lijkt het je na het lezen van deze informatie leuk om mee te gaan tijdens de introductie, geef je dan snel op. Je kunt je inschrijven via de volgende link of via de link in de verstuurde brief door Saxion.

Naast het introductiekamp organiseert Saxion nog een hele introductieweek, de HOI! Deze zal dit jaar plaatsvinden van 27 augustus t/m 29 augustus. Het is een week voor alle eerstejaars studenten van Saxion.
Een week vol met verschillende activiteiten waar je de grondslag voor jouw studentenleven in Enschede legt. In deze unieke week maak je kennis met je studiegenoten, Saxion en je ziet voor het eerst de stad Enschede vanuit studentenperspectief. Je geniet van het bruisende uitgaansleven vol met studentenactiviteiten. Een betere en gezelligere manier om je studie te beginnen is er niet!
Op dinsdag 27 augustus is er een verplichte instituutsdag, georganiseerd vanuit jouw opleiding om je klas te leren kennen en je van alle nodige informatie te voorzien!

Voor de mensen die deelnemen aan het kamp en de HOI week is er op maandagavond een gezellige activiteit georganiseerd zodat je tussendoor niet naar huis hoeft! Je kunt dan overnachten in de Pathmoshal.

Hopelijk zien wij je tijdens het introkamp en de HOI!!