Kamp ervaringen

Lude Moekotte, 1e jaars student Fysiotherapie
Ik had na het kamp echt het idee dat ik een voorsprong had toen de studie begon. Ik kende namelijk al veel mensen en daardoor voelde ik me veel meer op me gemak in de klas. Tijdens het introductiekamp ga je super leuke activiteiten doen, maar daar ga ik nog niks van verklappen. Na die tijd ben ik in de introductiecommissie gegaan, zodat er dit weer een goed kamp kan worden neergezet

Ine van Geel, studieloopbaanbegeleider podotherapie.
Als ik op zondagmorgen kom, zijn de meeste toekomstige eerste jaars studenten al behoorlijk onder invloed en indruk van alcohol, veel zingen en slecht slapen. Maar je bent jong en je kunt na twee dagen thuis slapen al weer gewoon uit je woorden komen. Het is leuk, je leert veel mensen kennen en ……………….….!!! Het is de uitgelezen plek om op te vallen en je voor EEUWIG neer te zetten, los van het Kerst Gala dat een volgende evenement is……tot dan.

 

Annemiek Mennink, 1e jaars student Podotherapie
Er waren maar weinig podotherapie studenten, maar ik werd als podotherapie student warm ontvangen. We hebben allemaal gekke dingen gedaan, waardoor de band hechter werd. Het kamp vond ik erg leuk, je leert veel nieuwe mensen kennen. Hierdoor ben ik met een fijn gevoel aan de opleiding gestart en heb er nog steeds profijt van. Als je zin hebt in een leuke week vol met feesten en gekke dingen, zou ik me zeker aanmelden!

 

Melvin van der Voet, Docent Fysiotherapie
Na al enkele jaren aanwezig te zijn bij de sportdag van Tabula Rasa, kan ik deze dag omschrijven met enkele woorden: gezellig, nieuwe studenten, papa’s en mama’s, intro, losgaan, sportief, BBQ,elkaar leren kennen, boerderij, lachen en plastic bekertjes.

 

Gerjanne Visser, 2e jaars student Fysiotherapie
Ik weet nog heel goed hoe blij ik was dat ik was ingeloot voor fysiotherapie! Natuurlijk is het spannend om helemaal opnieuw te beginnen in een nieuwe stad waar je niemand kent, maar ik ben heel blij dat ik ben mee gegaan op kamp. Je leert heel veel mensen kennen, niet alleen de nieuwe eerste jaars maar ook de oudere jaars en je docenten, op een ontzettend leuke manier. Het kamp is heel gezellig en je hebt echt een voorsprong op de mensen die niet op kamp zijn geweest. In het tweede jaar ben ik mee geweest als ‘mama’ en dit jaar zit ik in de introcommissie en ik kan jullie al vertellen, dit jaar wordt het weer echt een top kamp! Alle studenten en docenten zullen het met me eens zijn als ik zeg dat het een ervaring is waar je het je hele schoolcarrière en daarna nog over hebt!