Kerstgala 2021

We mogen eindelijk weer! Donderdag 28 december staat het jaarlijkse kerstgala weer op de planning!

 

Na 2 jaar geen gala te hebben georganiseerd zijn we in extra feestelijke stemming voor deze editie! Het thema is:
“Christmas in Venice, be a suprise come in disquise.”

Versier jezelf zo leuk mogelijk, haal je stoute schoenen uit de kast en waag een dans. Wellicht versier jij nog wel iemand anders tijdens deze dans!

Ook is het gala dit jaar op een nieuwe locatie, Waarbeek te Hengelo. Omdat deze locatie niet goed zelf te bereiken is hebben wij een pendeldienst geregeld die jullie vanaf station Enschede naar de locatie zullen brengen en uiteraard na een onvergetelijke avond waar tijdens de terug weg alle avonturen, gossip en de tierelantijntjes van de locatie besproken kunnen worden.

Het organiseren van dit gala vergde enige flexibiliteit, het enige wat nu nog nodig is om deze memorabele dag compleet te maken is jullie aanwezigheid!
De avond begint om 8 uur en duurt tot 12 uur! Het is een testen voor toegang evenement, dus zorg voor een geldige QR-code!

Helaas zitten we op dit moment wel in een tijdperk waarbij elk feest onzeker is. Daarom hebben wij als bestuur van S.V. Tabula Rasa besloten de kosten voor de ticket te vergoeden mocht het evenement niet door kunnen gaan.