Onze sponsoren

Als studievereniging Tabula Rasa staan wij altijd open voor nieuwe samenwerkingen en ideeën. Op deze manier verbreden wij het netwerk van onze vereniging en creëren we nieuwe mogelijkheden voor onze leden! Het streven is namelijk om fysiotherapie- en podotherapiestudenten activiteiten en diensten te bieden, die aansluiten op de opleiding of zelfs verbredend zijn. Als u zelf ideeën heeft, schroom dan niet om contact op te nemen! We nemen graag de tijd om te horen wat u te bieden heeft.

Klik hier voor ons sponsorboekje

Red drop Design

Red Drop Design is een jong en ambitieus bedrijf uit Enschede dat zich specialiseert in het bedrukken van kleding. Of het nu gaat om kleding voor een studentenvereniging, promotiekleding of een uniek kledingstuk als cadeau, Red Drop Design levert het.

Voor meer informatie klik op het logo!

KNGF

KNFG is een platform voor alle fysiotherapeuten. Als student kun je al lid worden voor 2 euro per maand. Met het studenten lidmaatschap krijg je vele voordelen bij onder andere lezingen. Daarnaast blijf je op de hoogte van al het nieuws binnen de fysiotherapie.

Voor meer informatie klik op het logo!

 

VvAA

VvAA
Vliegende start maken met je zorg-carrière? Als VvAA-lid krijg je veel voordelen, zodat jij nog meer
kan genieten van je studententijd! Onze adviseurs staan voor én na je studie voor je klaar.
Bijvoorbeeld met gratis cv-checks, loopbaanadvies en andere ledenvoordelen. Ontdek ook onze
voordelige verzekeringen. Check alle voordelen op vvaa.nl/student.

Voor meer informatie klik op het logo!

La Cocina

Steakhouse La Cocina is een authentiek grillrestaurant. Hier worden de gerechten direct van de grill geserveerd. De steaks zijn enkel uit het middenstuk gesneden. De chef bereidt de grillgerechten op de speciale grill met gietijzeren roosters. De spare-ribs zijn zo mals dat ze van het bot vallen! Wanneer je bij Steakhouse la Cocina binnen komt, zul je een warm welkom ervaren en het gevoel krijgen dat je hier al tijden komt. Sinds 1 januari 2023 ontvang je als lid van Tabula Rasa maar liefst 25% korting op de gehele bon! Ga dus snel langs om het zelf te ervaren!

Voor meer informatie klik op het logo!

Podotherapie Hermans

Podotherapie Hermanns is een groepspraktijk voor podotherapie met vestigingen in Limburg, Noord-Brabant, Gelderland, Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht, Zeeland en in Overijssel. Podotherapie Hermanns is in 2002 opgestart door Yvonne Hermanns op de locaties in Horst en Grubbenvorst. In 2007 voegde Yvonnes broer Ralph zich aan de onderneming toe en heeft het bedrijf een vogelvlucht genomen.

Voor meer informatie klik op het logo!