Onze sponsoren

Novi Gran Café Enschede

NOVI: Nieuwe en frisse horeca in italiaanse vorm gegoten: een Gran Caffé!
NOVI is een afgeleide van het Italiaanse woord novità. Wat staat voor ‘nieuwigheid’. Een warme, frisse omgeving, met veel natuurlijke materialen, waar de producten en de mensen kleur brengen. Een sfeervolle ruimte waar ontspannen, gelachen, gegeten, gedronken maar ook gewerkt kan worden.
Bij NOVI voel je je thuis op een nieuwe manier!

Voor meer informatie klik op het logo!

Studystore

Bestel al jouw studieboeken via studystore en ontvang een leuke korting! 

Voor meer informatie klik op het logo!

Red drop Design

Red Drop Design is een jong en ambitieus bedrijf uit Enschede dat zich specialiseert in het bedrukken van kleding. Of het nu gaat om kleding voor een studentenvereniging, promotiekleding of een uniek kledingstuk als cadeau, Red Drop Design levert het.

Voor meer informatie klik op het logo!

KNGF

KNFG is een platvorm voor alle Fysiotherapeuten. Als student kun je al lid worden voor 2 euro per maand. Met het studenten lidmaatschap krijg je vele voordelen bij onder andere lezingen. Daarnaast blijf je op de hoogte van al het nieuws binnen de fysiotherapie.

Voor meer informatie klik op het logo!

VvAA

Met een gratis studenten lidmaatschap heb je bij VvAA vele voordelen. Zo kun je gratis je CV laten checken. Daarnaast bieden ze ook een zeer voordeling studenten verzekeringspakket aan met alles wat jij als student nodig hebt.

Voor meer informatie klik op het logo!

Podotherapie Hermans

Podotherapie Hermanns is een groepspraktijk voor podotherapie met vestigingen in Limburg, Noord-Brabant, Gelderland, Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht, Zeeland en in Overijssel. Podotherapie Hermanns is in 2002 opgestart door Yvonne Hermanns op de locaties in Horst en Grubbenvorst. In 2007 voegde Yvonnes broer Ralph zich aan de onderneming toe en heeft het bedrijf een vogelvlucht genomen.

Meer weten over Podotherapie Hermans? Klik hier