Sociëteitsbestuur

Leden 2020 – 2021

Bovenste rij li-re:

Onderste rij li-re:

Ontbrekende leden op de foto:

Wat wij doen: 

Tabula Rasa beschikt over een eigen sociëteit. Deze sociëteit is gevestigd aan de Stadsgravenstraat en wordt bestuurd door het sociëteit Bestuur(SB). Het sociëteit Bestuur organiseert de wekelijkse borrel en de feesten die plaatsvinden in de sociëteit. Daarnaast regelt de SB alles wat hier bij komt kijken. Het Sociëteit Bestuur is altijd opzoek naar Tappers die willen tappen tijdens een borrelavond en/of tijdens een feest. Als je je opgeeft als Tapper moet je ongeveer 1 a 2 keer per jaar tappen en tijdens een feest draai je een shift van een uurtje. Lijkt het je leuk om tapper te zijn? Geef je dan op door een e-mail te sturen naar soos@svtabularasa.nl. Voor verdere vragen kun je natuurlijk ook e-mailen naar ons!

Een aantal keer per jaar organiseren wij een groot feest.

Feesten die georganiseerd worden door het Sociëteit Bestuur:

Eerstejaars feest

Ieder jaar organiseert een groep eerste jaars in samenwerking met de SB het eerstejaars feest.
Eerste jaarsfeesten die georganiseerd zijn:De Flodders (2011) Grieken en Romeinen (2010).

Een themafeest

Per jaar worden er naast het eerstejaarsfeest drie themafeesten georganiseerd. Gewoon omdat het kan! Themafeesten die onder andere georganiseerd zijn door de SB: Pirates, Knetter lam in je wigwag, Stout in het Oerwoud, Junglebook, Tabula’s Tuinfeest, Dias de los muertos, Sjans op de schans,

Teachersoos

Op deze avond zal onze eigen docentenband ‘The Saxpistols’ een spetterend en knallend optreden geven. Daarnaast staan je docenten achter de bar ( Maar ook voor, naast en soms zelfs op de bar.)

Eindfeest

Het studiejaar wordt natuurlijk grandioos afgesloten met een gezellig feestje!