Testen voor Toegang

Je wilt meedoen aan een activiteit of evenement waarvoor een testbewijs verplicht is. Bij ons ben je van harte welkom! Je hebt voor je bezoek wel een coronatoegangsbewijs nodig. Hoe je dit doet met een negatieve testuitslag, lees je hieronder in 5 stappen:

  1.  Maak een testafspraak

Plan een afspraak voor een coronatest bij één van de aangesloten testlocaties via www.testenvoortoegang.nl. Zorg ervoor dat je maximaal 24 uur voor je bezoek bent getest.

  • Laat je testen

Zorg dat je op tijd bij de testlocatie bent. Neem je legitimatiebewijs en bevestiging van de testafspraak mee.

  • Testuitslag

Je ontvangt na het testen binnen een uur de uitslag van de testaanbieder. Alleen met een negatieve testuitslag kun je een coronatoegangsbewijs maken.

  • Maak een coronatoegangsbewijs

Download de CoronaCheck-app op je telefoon. Je vindt de app in de App Store of de Google Play Store. Bij de uitslag via de testaanbieder staat een ophaalcode. Gebruik deze ophaalcode in de CoronaCheck-app. De app maakt hier een QR-code van. Dit is jouw digitale coronatoegangsbewijs.

  • Bezoek

Je neemt je coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app. Wij scannen bij de ingang de QR- code. Neem ook je identiteitsbewijs mee. Je gegevens worden vergeleken met de gegevens in het coronatoegangsbewijs.

Bezoekers kunnen voor vragen over het testen en de testuitslag terecht op www.testenvoortoegang.nl of bellen naar 088-7674010 (maandag t/m zondag 08:00 tot 20:00 uur)

  • Informatie over de CoronaCheck-app of CoronaCheck Scanner-app staat op www.coronacheck.nl of neem contact op met de CoronaCheck helpdesk: 0800-1421 (gratis, maandag t/m zondag, 08.00 – 20.00 uur). Of stuur een e-mail naar: helpdesk@coronacheck.nl Veel plezier! Houd je tijdens je bezoek aan de algemene basisregels. Was dus regelmatig je handen, houd afstand en volg de speciale looproutes.

Hierbij een filmpje: Hoe kom ik aan mijn toegangsbewijs? https://www.youtube.com/watch?v=i1ehZ5pepDY&t=4s